keskiviikko 31. elokuuta 2016

Varo teräviä piikkejä!Samassa jaossa, jossa sain muun muassa perintö-Arabiat omakseni, nappasin meille myös muutamat pikkuhaarukat tarjoiluja silmälläpitäen. Noita samoja puuvartisia haarukoita on myös kotikotonani ja niiden piikit ovat superterävät. Muistan, kun pienenä napsin noilla hillosipuleita suoraan purkista ja tökkäsin haarukalla aina kieleeni. Auts.

Onko kenelläkään mitään tietoa, kuuluuko haarukat johonkin laajempaan sarjaan vai ovatko ne vain satunnaisia yksittäiskappaleita? Muotokieli miellyttää silmääni, joten voisin haluta muitakin keittiövälineitä samasta sarjasta, mikäli sellainen on olemassa.

2 kommenttia:

  1. Mahtaiskohan nuo kuulua siihen sarjaan, kun minulla on Hagmannin haarukoita, vietsiä ja lusikoita...kotimaisia ovat, mutta nimestä en ole varma. Ovat jotakin 70-luvulta...Olisiko Lion sarjaa. Katselin netistä ja ovat otettu uustuotantoon, mutta eivät ole puisia nuo kahvat, vaan muovia. Muuten kyllä samanlaiset, kuin nuo meidän. Niitä ei voi jokapäiväisenä käyttää, kun eivät puuosat tykkää konetiskauksesta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikakausi voisi täsmätä! Noissa ei ole mitään merkintöjä, joten kartoitusta on vaikea lähteä tekemään :/

      Poista