tiistai 23. elokuuta 2016

Mieskin sisustaa

Tuossa aiemmin kun tuli syksystä puhe, niin tuli mieleeni, että meillä on varauduttu pimeisiin iltoihin uudella tuikkulyhdyllä. Hauskan ja hieman merihenkisen pikkulyhdyn bongasi Indiskasta mieheni. Yleensä jos mies löytää jotakin sisustustavaraa, silloin on parempi raottaa kukkaron nyörejä, sillä sen verran harvinaisesta tapahtumasta on kyse. En toki toimi meillä sisustuksen yksinvaltiaana, vaan kaikki hankinnat tehdään yhteistuumin, joskin minun aloitteesta useimmiten. Lyhdyn kupera lasi taittaa kivasti tuikusta lähtevää valoa ja lasin turkoosi sävy on mielestäni kaunis, joten kyllä tämä löytö on myös minun mieleeni.


Kuka teillä sisustaa?

2 kommenttia:

 1. No kyllä hän se minä sisustan....jos kysyn miehen mielipidettä, sanoo että tiedän kyllä paremmin, kuin hän mikä sopii..:)
  Ihana tuikkulyhty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se usein meilläkin on :) Minä ehdotan ja mies myötäilee. Joskus, harvemmin tosin, mies esittää napakan EI:n johonkin ehdottamaani juttuun. Vielä harvemmin tulee näitä oma-aloitteisia ehdotuksia, mutta silloin kun tulee, kuuntelen korvat höröllä <3

   Poista