lauantai 16. heinäkuuta 2016

Tassia vajaa

Samassa jaossa, jossa sain kauniit kukkalautaset riesakseni omakseni, sain myös hieman tuoreempaa Arabiaa teekuppien muodossa. Leiman perusteella 60-luvulle ajoittuvat Sointu-kupit ovat mielestäni niin kauniit sekä muotokieleltään että väriltään, joten ne ovat ehdottomasti "pidä"-kategoriaa. 
Kupit sopivat lisäksi yhteen meillä jo olevien 24-sarjan kahvikuppien kanssa kokonsa puolesta, joten paikka kaapissa on ansaittu. Kuppien kylkiäisenä tuli kahvikannu ja pullalautanen, mutta kuppien tassit ovat teillä tietämättömillä. Täytyy siis pitää silmät kirppareilla ja vanhat tavaran liikkeissä auki kupinaluslautasten osalta.
Eikö olekin herttaiset kupit?

7 kommenttia:

 1. No todellakin! Tosi kauniit ja täydellisen ihanan puuterinen sävy! Muotokielikin miellyttää kovasti, pehmoisen pyöreä. ^^

  VastaaPoista
 2. Jossakin blogissa näin, että Fiskarssin antiikkimessuilla oli noita kuppeja myynnissä...harmi, kun en muista blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on onneksi ihan hyvin saatavilla esim. nettikirppareilla, joten tassien metsästyksen ei pitäisi olla ylitsepääsemätön homma :)

   Poista
 3. Sointu on aivan ihana sarja! Hinnat vain aika korkealla, mutta pelkkiä tasseja tulee varmasti vastaan mukavaankin hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miustakin :) Pidän kaikki sormet ja varpaat ristissä, että törmäisin tasseihin.

   Poista