sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Elämää lasikuplassa

Terveydys pitkästä aikaa! Kesä on kiirinyt jo heinäkuuhun asti ja tässä kuussa koittaa vihdoin loma, jota on odotettu p-a-l-j-o-n talven pimeinä tunteina. Vielä muutama viikko olisi aherrettava ennen kuin voi laittaa läppärin kannen kiinni ja avata nutturan. Sen suurempia lomasuunnitelmia meillä ei ole, mikä on hyvä, sillä viime kesäloma meni kylpyhuoneremonttia paetessa, mikä hieman söi lomafiilistä.

Kesäkuu sujui omassa, onnellisessa kuplassa eläen. Siinä kuplassa kaikki substantiivit saivat etuliitteen hää. Oli hääpäivä, hääjuhla, häämatka ja häälahjoja. Onneksi häästressiltä vältyttiin, sillä vietimme juhlapäiväämme intiimisti vain lähimmän perheen kesken. Ulkoistimme ruuanlaiton ravintolalle ja viihdyttämisestä vastasi vaihtuvat maisemat lyhyen Saimaa-risteilyn aikana, joten meidän tehtäväksi jäi vain nauttia päivästä, jolloin puoli elämää kestänyt yhteiselomme sai kauniin sinetin.

Ja tästä kätevällä aasinsillalla varsinaiseen aiheeseen, eli pieneen lasipalloon, jonka ostin Porvoosta etsiessäni hääkoristeita (vaikka juhlat olivat pienet, niin sain luvan häähösöttää pillien ja ilmapallojen verran). Tuo Suomessa valmistettu pallukka on oikeasti tarkoitettu tuikulle. Se on valmistettu lämpöä kestävästä lasista ja sitä voi roikottaa mukana tulleesta nahkanarusta. Heti, kun näin tuon pallon näyteikkunassa, tiesin, että haluan laittaa siihen jonkun pienen viherkasvin roikkumaan. Meiltä löytyi valmiiksi jo tuo korallikaktuksen raasku, joten se päätyi uhriksi ja ihan hyvin se on tuossa toistaiseksi viihtynyt.

Avioitumisella, tai itseasiassa siitä seuranneella nimenmuutoksella, on ollut melko työllistävä vaikutus. On pitänyt uusia kortteja, sähköpostiosoitteita, käyttäjätunnuksia, tilata virkatodistusta ja niin edelleen. Bloginkin nimi olisi ehkä hyvä päivittää ajan tasalle. En ole tainutkaan kertoa, että MS kirjanyhdistelmä on peräisin entisestä nimestäni, ordinary puolestaan kuvaa tätä yleistä elämänmenoani. Nyt kun täällä kirjoittelee rouva P, niin blogin nimeen olisi varmaankin hyvä lisätä ainakin yksi r-kirjain ;) Josko saisin ensin tilattua uuden ajokortin itselleni, katsotaan sen jälkeen näitä blogijuttuja uudemman kerran.

Kuulemisiin!

8 kommenttia:

 1. Voi onnea!! Paljon onnea teille molemille♥♥
  Minulla on noita tuikkukuppeja Muumikuvilla, olen aatellut, että laittaisin niihin jotakin pientä kasvamaan, mutta en ole ukskaltanut, kun yhden palluran hajoitin, kun perin ja siitä lähti tuo koukku pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤️

   Noita joutuu kyllä aika varovasti käsittelemään, kun lasi on ohutta ja koukku pyörii miten sattuu. Minä pelkään, että tuosta minun omasta pettää tuo nahkanaru :/

   Poista
 2. Onnea!
  Pallo sopii tähän tarkoitukseen mielestäni paremmin kuin hyvin.
  Heh,kun sattuu kirjoittamaan syvältä-nimistä blogia (mitä mun päässäni pyöri!), niin tuollaiset yhden kirjaimen seikat eivät tosiaan tunnu hirveän kiirellisille jutuille .:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Pallo on muuten hyvä kukkaruukku, mutta sisäpintaan tulee vähän likaa, kun märkä, multainen vesi seisoo astiassa, eli "ruukku" vaatii ajoittain puhdistusta. Työläs, mutta kaunis kukkapidike siis :)

   Haha :D Ei anneta blogin nimen määritellä meitä ihmisenä ;)

   Poista
 3. Onnea! ❤ Ihana tuo pallo. :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Kaunis tuo lasipallon ja kasvin yhdistelmä.

  VastaaPoista