lauantai 30. heinäkuuta 2016

Asia, jota jään kaipaamaan

Tässä kun on podettu asuntokuumetta jo jonkun aikaa, sitä on ehtinyt miettiä kaikenlaisia asumiseen liittyviä asioita. Enimmäkseen tulee mietittyä syitä, miksi haluaisimme muuttaa uuteen kotiin, mutta välillä tulee toki käytyä läpi niitä juttuja, miksi pidämme nykyisestä asunnostamme. Tässä asunnossa on yksi asia, jota tuskin tulee löytymään tulevasta kodistamme, nimittäin olohuoneen jättiläismäinen ikkunasyvennys. En ole vastaavaa nähnyt yhdessäkään toisessa asunnossa, ja mitä uudemmasta asunnosta on kyse, sitä kapeammat ikkunalaudat ovat. 


 

Seuraavassa asunnossa tullaankin siis todennäköisesti näkemään kasvipöytä tai -penkki, johon saan aseteltua nuo suurimmat kasvit. Monissa blogissa nähty Ikean Sinnerlig-penkki voisi esimerkiksi olla kiva vaihtoehto. Toivottavasti saisin laittaa penkin suuren ikkunan eteen, jossa kasvit saisivat nauttia sisään tulvivasta valosta.Luulenpa, etten ole ainoa, joka jää kaipaamaan tätä ikkunasyvennystä. Paitsi, että kasvit ovat viihtyneet hyvin tällä valoisalla paikalla (mistä kertoo muun muassa tuo kesällä kukkiva joulukaktus), mutta ikkunasyvennyksestä on kehkeytynyt vanhan rouvan kyttäyspaikka. En tiedä, mitä koira näkee tuosta vahtipaikaltaan, sillä tielle siitä ei kunnolla näe, mutta korvat pystyssä siinä päivystetään päivittäin ja muristaan kaikelle epäilyttävälle.


Onko teillä joku erityinen juttu teidän kotona, josta teidän olisi vaikea luopua?

2 kommenttia:

 1. Tähän uuteen kotiin ei veilä ole muodotunut oikeastaan mitään tuollaista juttua...no tuo tuulikaapista tulo, suureen ja avaraan tilaan...siis niin suureen, kuin näissä neliöissä on mahdollista. Moni ensikertaa tänne tullut on huokaissut, että voi miten avaraa ja onhan se...:)
  Nuo teidän ikkunalaudat ovat kyllä niin ihania, että taitaisimpa yrittää ne viedä mukanani..:D
  Jokos teillä on tietoa uudesta kodista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tilava eteinen/aula kuullostaa mahtavalta! Siinä on yksi syy miksi haluaisin muuttaa. Olisi kiva jos kaksi aikuista mahtuisi samaan aikaan pukemaan takkia ja laittamaan koiria remmeihin.
   Uudesta kodista ei ole vielä tietoa, kun emme ole aivan varmoja tulevasta asuinpaikkakunnastamme. Odottavan aika on pitkä :/

   Poista