sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Same same but...

Slightly different. Tai ainakin omaan silmään näyttää vähän erilaiselta kuin aiempina vuosina.Vanhoja tuttujahan parvekkeella ovat pelargonit - ne kukkivat jo kolmatta kesäänsä parvekkeella. Talvivaurioilta siis säästyttiin. Ruusukin on täällä blogissa jo kertaalleen nähty, silloin tosin pinkit kukat olivat täydessä loistossaan. Viime aikoina ruusu on kasvattanut vain lehtiään, mutta toivottavasti kesän mittaan nähdään myös uusi kukkaloisto.
Uutuudet löytyvätkin kaikki samasta ruukusta. Mies toi minulle yhtenä päivänä täysin pyytämättä ja yllättäen tuon punaisen begonian. Tästä intoutuneena paukkasin lähes samalta istumalta kauppaan hakemaan sille kavereita. Ostoskoriin päätyi lumihiutale ja hopeaputous.Yritän malttaa mieleni ja pitää kesäkukkamäärän tässä. Aiempina vuosinahan minulla on ollut lisäksi kukkalaatikot kaiteella, mutta nyt yritän jättää parvekkeen hieman väljemmäksi, koska tiedän, että tomaattitalon asukkaat levittäytyvät jossain vaiheessa kesää parvekkeen puolelle. Seuraavaksi voitaisiinkin kurkata tomaattitalon asukkeja.

3 kommenttia:

 1. Sama täällä..siis päätin, että tänä vuonna kukkia tulee vain kuohtuudella. Miten se voikin olla niin vaikea päätös pidettäväksi..:)
  Pelakuuthan minullakin selvisi sisätiloissa talvesta, mutta pyhät päätösket pyörsin ja ostin kaksi lisää. Tiedä kyllä että talvella ei tila oikein riitä niitä talvettamaan. Ovat vaan niin vastustamattomia...:)

  VastaaPoista
 2. ...ihanat nuo vanhat ruukut! ja puulaatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ovat kyllä vastustamattomia :) minäkin haluaisin ostaa vaaleanpunaisia pelargoneja, mutta yritän malttaa mieleni. Ja kiitos! Vastaavia löytynee edelleenki Plantagenista (ruukut) ja Anttilasta/Kodin Ykkösestä (laatikko).

   Poista