perjantai 20. toukokuuta 2016

Pysähtynyt

Tervehdys pitkästä aikaa! Talvi on ehtinyt vaihtua kevääksi sitten viime näkemän. Elämä on pitänyt hyvällä tavalla kiireisenä, ja toisaalta kotona on eletty pysähtynyttä elämää, joten kuvia tai sanoja ei ole riittänyt tänne asti.Ainoa paikka, jossa tässä osoitteessa enää jotakin tapahtuu, on parveke. Ja näillä keleillähän siellä on tapahtunut. Nämä kuvissa näkyvät narsissit ja helmililjat ovat vaihtuneet jo aikapäiviä sitten pelargoneiksi ja parvekepuutarhan aluksi. Laitan tämän hetken tilanteesta raporttia mahdollisimman pian.

 


Kevät on ollut todella hurmaava tähän mennessä. Toivottavasti tämä enteilee lämmintä kesää! Olettehan ehtineet nauttia näistä keleistä?

4 kommenttia:

 1. Nautittu on! Mä en ole vielä ehtinyt kesäkukkakaupoille, mutta jos nyt viikonloppuna hakisi ainakin pelargoneja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Veikkaan, että kukkakaupasta saattaa löytyä muutakin ;) Minulla ainakin meinaa lähtä ostokset lapasesta siellä kukkaloisstossa. Onneksi parvekkeen koko toimii hyvänä rajoittimena.

   Poista
 2. Kiva kuulla sinusta! Olen täällä aina välillä vieraillut...:)
  Olen kyllä nauttinut ja ulkoillut...melekimpä ulkona asutaan aina, kun aurinko vaan paistaa.
  Tosi kauniit a nuokukkakorit.
  Minulla ei ole vieläkään sitä kasvihuonetta....eikä varmasti tänä kesänä tulekkaan. Aurinkoista viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun olet käynyt <3 Aivan ihanat ulkoilusäät ovat kyllä hellineet meitä. Meidän koiratkin ovat suostuneet lähteä pitkille kävelyille näillä säillä :D Nämä upeat päivät ovat saaneet entistä pahemmin kaipaamaan omaa pihaa...

   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle siitä huolimatta, että täällä ripsii vettä tällä hetkellä :)

   Poista