keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Onko Pullervoa näkynyt?

Oletteko katsoneet WWF:n Norppaliveä? Minä en alkukuusta muuta tehnytkään kuin tuijotin liplattavia laineita ja odottanut, että koska norppa tulee kivelleen. Seuranta on ollut tiivistä myös työpaikallani sekä vanhempieni kotona. Isäni tiedottaa aina, jos hän on bongannut köllivän norpan :) Nyt alkuhuuma on laantunut, mutta sillon tällöin tulee edelleen katsottua, onko Siiri tai Pullervo kivellään. Norppalive on auki toukokuun ajan.


Meille norppa ilmestyi jo jouluna miehen joululahjapaketista. Hän ihasteli julistetta jo vuosia sitten, ja nyt, asiaa hieman kypsyteltyäni, päätin sen hänelle ostaa. Meillähän on jo seinällä kuva norpan elinalueesta, eli merikartta Saimaalta, joten tämä on hauska pari sille. Tuossa norppa on köllötellyt olohuoneen seinää vasten, kun ei olla viitsitty porata reikää seinään. Saa nähdä päätyykö se tässä kodissa koskaan seinälle...

2 kommenttia:

  1. Meilläkin miehen konneelle on tallennettu tuo norppalive ja seurattu on..:) Tuo norppataulu on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Norppalive on ollut kyllä hauskaa seurattavaa! Se on toiminut myös hyvänä jäänmurtajana uusiin ihmisiin tutustuessa. Toivottavasti se saa jatkoa ensi keväänä!

      Poista