keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Olohuoneen kevätmuutos

Olen joutunut tekemään muutamia etäpäiviä kotona tässä kevään aikana. Eräänä etäpäivänä, kun työt eivät oikein sujuneet, tuijottelin ulos olohuoneen ikkunasta. Siinä samalla juolahti mieleen, että mitäs jos hieman vaihtaisin ikkunalaudalla olevia tavaroita. Vanhat maljakot kaappiin ja uudet tilalle. Hieman sommittelua ja se oli siinä. Uusi asetelma on yhtä väritön kuin talven kuivattamat parvekekukat, mutta sen verran mieluisa siitä tuli, että sain jatkettua työntekoa.


Yllä olevissa kuvissa on muuten aiemmin mainitsemani olohuoneen fiikus, joka on tuplannut kokonsa. Verratkaapa kasvin nykyistä olomuotoa esimerkiksi tämän postauksen kuviin. Aikamoinen ero, eikö?

4 kommenttia:

 1. No niinpä onkin. Oikein haaroittunutkin! Minulla rahapuu on niin iso, että en oikein enää tiedä mihin sen laittaisin, kun minulla ei ole noin ihania leveitä ikkunalautoja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin on! Toivottavasti tuo fiikus ei kaadu, kun nuo uudet oksat ovat toispuoleisesti. Siun pitää hankkia rahapuulle oma jalusta, jossa se mahtuu olemaan. Kukkajalat ovat trendikkäitäkin ;)

   Poista
 2. Hieno asetelma, ja hyvin on fiikus lähtenyt kasvamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) viherkasvit viihtyvät kyllä tosin hyvin meidän olkkarissa valoisuuden ansiosta.

   Poista