sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Keittiön kevyt uudistus

Kuten aiemmin jo totesinkin, näin kevään tullen on tullut tarve uudistaa kotikoloa. Yksi uudistusvimman kohteista oli keittön ruokapöydän takana oleva seinä. Aiemminhan seinällä oli Ikean melko nähty aakkostaulu, joka alkoi tuntua melko raskaalta mustien kehyksiensä takia. Vanha taulu oli helppo ottaa alas seinältä, mutta koska seinään on porattu ruuvit, niin hyvähän niihin olisi saada jotakin kannateltavaa.Päädyin selaamaan useassa blogissakin mainittua Desenion verkkokauppaa, josta löytyi yksi vaihtoehto ylitse muiden. Sekin on, etenkin ruotsalaisstailauksissa, melko nähty juliste, mutta mielestäni se sopii aiheensa takia keittiöön erinomaisesti ja aihe sattuu sivuamaan mieheni työtä, joten päätös oli helppo. 
Päädyin siis ripustamaan naudan paloitteluohjeen housuhenkarissa vanhan ikealaisen tilalle. En tiedä, onko tuo ripustustapa lopullinen ratkaisu, koska minua huolettaa julisteen siistinä pysyminen. Minulla on tapana syödä hieman sotkuisasti. Eräskin perunankuorinta päättyi siihen, että pyyhin lihakastikkeita seiniltä, lattioilta ja kaapeista.

Luonnollisesti taulun vaihdon myötä tuo kello näyttää aivan väärältä. Voi olla, että joku kerta se saa uutta maalia ylleen. Näillä sisustusprojekteilla on tapana levitä...

4 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo housuvaatepuu juttu..:) Kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Mun mielestä tuo kello ei näytä huonolta, vaikka onkin vähän eri tyyliä, vaan on jotenkin ryhdikäs ja kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä siihen on jo silmä tottunut. Ja laiskuuden vuoksi en ole jaksanut ajatella vaihtoa :D

   Poista