lauantai 2. huhtikuuta 2016

Ficus lyrata - niin lankesin trendiin minäkin

Menin ja ostin tuon yhden suurimmista trendikasvista, eli lyyraviikunan. Olin miettinyt kyseisen kasvin ostoa jo hyvän tovin, ja kun eräänä päivän eksyin Plantageniin, niin päätin, että nyt on tullut se hetki, jolloin vien kasvin kassan kautta kotiin. Arvoin (aivan liian kauan) kaupassa peikonlehden ja lyyraviikunan välillä, mutta vaakakuppi kallistui lyyraviikunaan, koska se vie tilaa lähinnä korkeussuunnassa ja olkkarin ikkunalaudalla oleva fiikus on viihtynyt meillä ilmeisen hyvin, koska se on tuplannut kokonsa vuodessa.Ei muuten ole noin seesteinen tuo ikkunalauta enää. Istutin pääsiäisenä parvekepuutarhan siemenet, joten ikkunalauta muistuttaa lähinnä kasvihuonetta tällä hetkellä. Siitä seuraavalla kerralla.

4 kommenttia:

 1. Ei ole paha tuo makuuhuoneen seinä...ei ollenkaan! Tietysti sitä aina välillä haluaisi muutosta...miehet eivät vaan sitä ymmärrä..:))
  Hieno fiikus.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! En tiennytkään, että lyyraviikuna on muotia. Tuo kasvi on mulle ihan uusi tuttavuus, tosi kivan näköinen kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu, että noita lyyraviikunoita ja peikonlehtiä on joka toisessa sisustuskuvassa nykyään. Tuo on kyllä hauskan näköinen! Toivottavasti saan kasvatettua tuosta ison puun!

   Poista