keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kevään merkit

Vaikken pidä itseäni kausisisustajana, tykkään kuitenkin ostaa kukkia kotiin kevään merkiksi. Tulppaanit ja ylipäätään sipulikukat ovat yksiä omista suosikeistani. Niiden saatavuus on myös erinomainen, koska lähestulkoon kaikki pienimmätkin kyläpuodit niitä tarjoavat. En ole oikein sellaista ihmistyyppiä, että jaksaisin kuljeskella kaupasta toiseen hakien yhdestä kaupasta ruuat, toisesta juomat ja kolmannesta kukat, vaan tykkään hoitaa yhdellä kertaa mahdollisimman monta asiaa. Toki kukkakaupasta saisi kauniisti sidottuja kimppuja hienosti pakattuna, mutta minulle välttää nuo kaupan kimput. Ikuisena haaveilijana yoki toivon, että minulla olisi joskus oma iso kukkapenkki, josta voisin hakea kukkia maljakkoon aina alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Tulppaanien lisäksi kevään saapumisen huomaa siivous- ja karsimisvimmasta. Olen huomannut teidän muidenkin blogeista, etten ole tämän ilmiön kanssa yksin. Eräänä päivän harkitsin jopa sinisen vintagetuolin myymistä, koska tuntuu siltä, ettei sillä ole oikein paikkaa meillä eikä minulla riitä aika tuolin korjaamiseen. Haluaisin myös maalata makuuhuoneen jollakin vaaleammalla sävyllä, ehkä jollakin hennolla vaaleanpunaisella, koska haluaisin maksimoida ulkoa tulevan valon määrän. Onneksi muistissa on vielä eteisen maalausurakka, joten ihan helposti en telaan tartu. Luulen myös, että mies ei suostuisi kovin helposti uuteen väriin. Voisinkin laittaa muutaman kuvan makuuhuoneen tämän hetkisestä tilanteesta. Palataan siis!

2 kommenttia:

 1. Odotan kuvia makuuhuoneestanne!
  Tulppanit ovat yksi minunkin lempikukistani....ja marketista niitä yleensä ostan...miksi maksaa kahdesta kolmesta tulppanista saman hinnan, kuin marketista saa 7 tai 10 kpl nipun..:)
  Meillä juuri viime joulukuussa laitettiin makuuhuoneeneen päätyseinään tumma tapetti. Täällähän oli kaikki seinät valkoiseksi maalattuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin miekin ajattelin. Hyödynnän usein markettien kukkatarjoukset, koska en raaski maksaa mistään muutaman hetken ilosta useita kymppejä.
   Tummissa huoneissa on kyllä oma tunnelmansa! Iltaisin on kiva nukahtaa hämyisessä huoneessa.

   Poista