sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!

Oikein leppoisaa pääsiäistä ruutujen toiselle puolelle. Nämä neljän päivän vapaat tulivat oikein tarpeeseen, varmasti myös monelle teistä. Alkuvuosi on ollut aika haipakkaa, joten näiden neljän päivän aikana olisi tarkoitus saada akkuja hieman paremmin ladattua kuin perus viikonloppuna. Ihanaa, että tänään on aurinkokin paistanut taivaan täydeltä, se kruunaa nämä vapaapäivät.Vaikka nyt onkin ollut vapaata, minulla on silti ollut to do-lista näille pyhille. Siihen on sisältynyt pakollisia siivous- ja pyykinpesuhommia, joita ei arkena oikein ehdi hoitaa siinä laajuudessa kuin haluaisi, mutta myös kivoja puuhasteluja, kuten leipominen, syöminen ja tänne kirjoittaminen. Yritin luoda hieman pääsiäistunnelmaa kotiin kasvattamalla pääsiäisruohon ohranjyvistä, mutta vähän laihanpuoleiseksi tuo yritys jäi. Onnistuin sentään paremmin kuin isäni, jonka ruukussa ei kasvanut yhtään rairuohon kortta :D


Sen kummemmin en lähtenyt kotia koristamaan pääsiäistä varten, siivottu koti ja tuoreet kukat riittävät. Vietämme yleensä aina vapaapäiviä myös muualla kuin vain kotosalla, joten minusta tuntuu siltä, että koristeet menisivät hieman hukkaan. Narsisseja tai helmililjoja olisin halunnut ostaa parvekkeelle, mutta kylmien öiden takia en ole vielä uskaltautunut kukkakaupoille. Ensi viikosta luvataan melko lämmintä, joten ehkä silloin uskaltaudun istuttamaan kevätkukkia.

Miten teidän pääsiäinen on tähän mennessä sujunut?

6 kommenttia:

 1. Hyvää toista pääsiäispäivää♥ Minulla kaurat odottavat pussissa ensi pääsiäistä..:)
  Tuli tuosta pyykinpesusta mieleen, että laitoin lauataina pyykit koneeseen ja koneen päälle...ei pihadustakaan. Mies sitä katseli ja sanoi, että ei sitä saa korjattua...siis hän aiakaan ja niin vanhasta koneesta ei kyllä kannata korjauksesta maksaa. No mentiin Giganttiin ja kerrankin meillä kävi tuuri, sielä sai, vain lauantaina, 20% alennusta. Nyt on hieno edestä täytettävä kone..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kerrankin kävi tuuri :) yleensä noissa hommissa käy niin, että menet ja ostat jotain, joka on seuraavalla viikolla tarjouksessa. Pyykinpesu kiinnostaa ihan uudella tavalla uudella koneella. Pesuiloa siis ;)

   Poista
 2. Hyvältä sun ruoho näyttää! Mulla homma ei mennyt yhtään putkeen ja vain kymmenkunta haituvaa kasvoi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin nähdä siun ruohosta kuvan :D ensi vuonna sitten paremmalla onnella ;)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja herkullisen näköistä piirakkaa! Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) täytyy kyllä myöntää, että piirakka ei ollut ihan niin herkullista kuin olisin toivonut, mutta kyllä se on silti hävinnyt parempiin suihin :P

   Poista