torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen muutos ja kirppislöydöt

Siinähän ne, vuoden viimeinen esittelemättä oleva remonttikohde, eteinen, sekä vuoden viimeisiksi jääneet kirppislöydöt eli maljakko ja pieni rasia. Eteinenhän meni remonttiin samassa hötäkässä, kun kylpyhuonetta ja olohuoneen seinää remontoitiin. Kylpyhuoneeseen menevän pintavedon paikkaa piti siirtää ja tietenkin viisi kerrosta vanhaa maalia lähti laajalta alueelta irti vanhaa pintavetoa irroitettaessa. Meillä oli vahva epäilys, ettei paikkamaaluksesta tulisi siistiä, joten päätimme ylitasoittaa kaikki seinät ja maalata ne uudelleen. Värikin vaihtui vaaleampaan ruskeaan siinä samassa.


Ensi vuonna vähän vähemmän remonttia kiitos! Ainakin tässä osoitteessa ;) En aio tehdä sen suurempia lupauksia ensi vuodelle, toiveita on sitäkin enemmän. Tai sen voin luvata, että yritän parhaani mukaan toteuttaa näitä toiveita.

Erittäin hyvää alkavaa vuotta teille kaikille! Juhlikaa turvallisesti.

4 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta sinulle ♥♥ toteutukoon toiveesi♥
  Kummasti sitä jo pieni remppakin muuttaa...meilläkin tapetoitiin makuuhuoneen päätyseinä. Täällähän oli kaikki seivät maalattu valkoisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että olette saaneet tehtyä kotianne teidän näköiseksi :) oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 2. Iloista uutta vuotta! Hieno tuo teidän eteinen. Myös tuo kannellinen purnukka on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Purnukka oli jotenkin vastustamaton. Harvemmin lämpeän noin pienille asioille, mutta tuon kivi(?)materiaali ja muotoilu jotenkin hurmasivat minut. Lisäksi tarvitsin pienen kipon viimehetkellä vaihdettuja korviksia varten :D

   Poista