keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Voi kuusipuu

Samalla Plantagen-reissulla, josta löytyi ruukut, löytyi myös pieni kuusipuu. Jos totta puhutaan, mies kinusi kuusen meille ja minä vastustin hankintaa, koska minusta tuntuu pahalta heittää kuusi pois joulun jälkeen, mikäli se on silloin edes enää hengissä. Iso kuusi ei tulisi kysymykseenkään, koska sen hävittäminen on näin kerrostalossa vaivalloista. Onneksi suostuin tuohon minikuuseen, koska onhan se söpö!

Askartelin jo viime vuonna tuon kuvissa näkyvän puuhelminauhan sekä "leivoin" askartelumassasta kuusisakaraiset tähdet. Maalasin myös vanhat joulupallot valkoisiksi jämämaalilla jo edellisvuoden kuuseen. Valkoinen pitsinauha on mammani virkkaama, olen ratkonut sen irti puhkimenneestä tyynyliinasta ja nyt se pääsi sattumankaupalla koristamaan tuota pikku puuta. Punainen paljettipallo on taasen äitini käsialaa.

Tänä vuonna halusin testata blogeissa paljon pyörineitä paperitähtiä. Tämän askarteluhetken tuotosta ovat siis nuo viisisakaraiset tähdet. Tuossa varsinaisessa diy-kuusessa ainoa kaupasta ostettu asia on nuo paristokäyttöiset led-valot. Ovat muuten hirmu kätevät! Pistorasiaa ei tarvita lähimaillakaan eikä paloturvallisuudesta tarvitse murehtia.Mutta tulikohan liikaa koristeita noin pienen kuusen lehville? Voi kuusipuu, minkä kohtalon koit. Sinnittele silti ilonamme joulun yli.

4 kommenttia:

 1. Pienen kuusen olen minäkin tilannut, mutta kyllä ajattelin hieman isompaa. Täytyy kyllä myöntää, että tuo ON kaunis...todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meille ei isompi kuusi mahtuisi ja epäilen, että nelijalkaiset kaverit kaataisivat lattialla olevan kuusen.

   Poista
 2. Ihanan sympaattinen kuusi :) Paljon kauniita koristeita, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miustakin se on söpö :) Miehen mielestä siinä on vähän liikaa koristeita. "Onhan se nyt vähän jenkki" totesi hän tällä viikolla. Miusta siinä on juuri sopivasti kaikkea.

   Poista