keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Uusia kuvakulmia

Kuvailin tässä männäpäivänä olohuonettamme, joka oli kerrankin siisti (koirat olivat hetkellisesti poissa kotoa) ja koitin hakea uusia kuvakulmia. En tiedä, onnistuinko löytämään kovinkaan montaa uutta näkymää, mutta ainakin kuvia tuli räpsittyä, joten tässäpä niitä.
Kuten kuvista näkyy, ei olohuoneessa ole kovin jouluinen tunnelma. Taidankin vaihtaa nuo tyynynpäälliset sekä tuikut pikimmiten jouluversioihin. En ole halunnut kiirehtiä tekstiilien kanssa, etteivät ne ehdi sottaantua liiaksi ennen joulunpyhiä. Koirilla on paha tapa juosta lenkin jälkeen eteisestä suoraan sohvalle, minkä takia tyynyistämme saattaa välillä löytyä kuraisia tassunjälkiä...

Joko teillä on kaikki joulusisustukseen liittyvät valmistelut tehty?

4 kommenttia:

 1. No ei todellakaan ole joulusisustukset valmiina...:) VAikka en kyllä tieldä miten paljon sitä laitankaan. Kuusi on sentään jo hankittuna...tuolla ulkona odottaa sisään päsyä.
  Hyvinvoivan näköisiä kukkia sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä kannata liikaa kiirehtiä, ettei ehdi kyllästyä. Ehtii sitä ensi viikollakin :)

   Poista
 2. Kaunista, valoisaa! 50-luvun taloissa on oma ihana charminsa (tai ainakin mä kuvittelen, että talo on tuolta ajalta, anteeksi jos meni pieleen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisaa täällä on! Johtuu ilmeisesti tuosta olohuoneen pienemmästä ikkunasta. Vastapäisen asunnon naapuri nimittäin valitti, että heillä on hieman pimeää. Heillä on muutoin samanlainen asunto, mutta asunto on peilikuva ja tuo sivuikkuna puuttuu. Ja osuit aivan oikeaan, talo on rakennettu 1955 ja vietti siis tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan :) vanhoissa taloissa on oma charminsa, jota uusiin ei saa edes isolla rahalla.

   Poista