sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kauneudesta

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tämän hetken säätila on kaukana näistä kuvista, mutta halusin silti jakaa kuvat täällä. Yksi asioista. joiden takia olen kiitollinen siitä, että asun juuri täällä pohjoisessa Suomessa, on neljä vuodenaikaa. Jokaisessa vuodenajassa on jotakin kaunista: keväällä se on märän mullan tuoksu ja henkiin heräävä luonto; kesällä se on aurinkoiset päivät, jotka saat viettää ystävien kanssa ulkona järven rannalla; syksyllä kauneus on ruskan sävyttämissä puissa mutta toisaalta myös niissä myrskyisissä illoissa, joita täytyy paeta sisätiloihin ja talven kauneus löytyy minusta paukkuvista pakkasista ja hiljalleen satavasta lumesta.Nyt yritän löytää kauneuden tästä vallitsevasta säätilasta. Kattopellit rämisevät. sade pieksee ikkunoita ja koirat kaivautuvat yhä syvemmälle peiton alle. Taidan sytyttää muutaman kynttilän ja lämmittää glögiä. Illalla tietysti täytyy katsoa Linnan juhlat, ainakin sivusilmällä, jotta tietää, mistä huomenna puhutaan.

Mukavaa päivää!

8 kommenttia:

 1. Neljä vuodenaikaa on rikkaus, joka meillä on! Sade ja kova tuuli piiskaa täälläkin, mutta kynttilät luovat tunnelmaa tähänkin päivään.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ulkona sataa urakalla, on sisälle hyvä luoda lämmin tunnelma :)

   Poista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (vähän myöhässä tosin!) :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia :) Toivotaan lunta oikein porukalla. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne pohjoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti toiveemme kantautuu Pekka Poudan korviin! Jos tarkkoja ollaan, niin olen täällä kaakossa, Saimaan rannalla ;) Mutta mukavaa viikkoa sinne myös! :)

   Poista
 4. Lunta olisi kiva saada! Kaksi viimeistä talvea on etelässä olleet aika kamalan harmaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Katselin eilen, kun kaupungin työntekijät HARAVOIVAT. Kuinka hullua!

   Poista