maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulun tunnelma

Huomenta!

Tykkään syödä aamuisin tuon ikkunassa olevan joulutähden valossa. Minusta jouluvaloista lähtee tunnelmallinen, lämmin valo, josta tulee hyvälle mielelle. Meillä kotikotona on laitettu ensimmäinen jouluvalo ikkunaan marraskuun alkupuolella. Muistan edelleenkin sen fiiliksen, mikä keittiössä oli, kun sinne hiippaili yöllä hakemaan jotakin naposteltavaa pikkunälkään. Joulutunnelma ei siis todellakaan tarvitse suuria koristemääriä tai viimeisen päälle siivottuja nurkkia. Usein vähemmän on enemmän.


Tunnelmallista alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja tunnelmallinen kuva! Minäkin muistan miten meillä oli ikkunalla joulutähti valoa tuomassa...oli punainen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kotikotona oli aluksi valkoinen metallitähti ja sen jälkeen sellainen ikkunakynttelikkö, jossa on neljä kynttilää :)

   Poista
 2. Hyvin sanottu: usein vähemmän on enemmän :) Olen samaa mieltä kanssasi. Jouluntunnelman saa aikaiseksi hyvinkin pienillä asioilla, kuten kynttilän valolla ja joulukukkien tuoksulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tuskin kukaan muistaa, montaako sorttia ruokaa oli pöydässä tai oliko vaatehuoneessa vaatepinot ojennuksessa. Ennemminkin sitä muistaa sen, että oli lämmin ja hyvä mieli läheisten kanssa :)

   Poista