keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Sellainen oli kesä

Oli juhannus, maaseutuajelu ja eväät.

Oli lampaita, kanoja ja siilejä.
Kukkia......kelejä...
...ja kesäöitä.
Pallopelejä ja lorvimista tietenkään unohtamatta.Muun muassa sellainen oli meidän kesä. Isoa osaa näytteli kylpyhuoneremontin pakoilu. Kotona tulikin oltua vain muutama yö koko neljän viikon loman aikana. Karkumatka vei pisimmillään kahden yön reissulle Viroon, mutta muutoin pysyttelimme tutuissa maisemissa kotiseuduilla. Kahtena lauantaina saimme juhlistaa upeita, tuoreita aviopareja aina aamun pikkutunneille asti. Lomaan mahtui myös Lintsiä, kesäteatteria, pesäpalloa ja mökkeilyä. Huonot kelit näkyivät oikeastaan vähempänä veneilynä, grillauksena ja auringonottona, mutta muutoin emme antaneet säiden haitata. Rehellisesti, kaksi lisäviikkoa ei olisi tehnyt pahaa, mutta arjessakin on puolensa.

Mitenkäs siellä on kesä sujunut?

2 kommenttia:

  1. Olenkin käynyt kurkkimassa, että mihin olet kadonnut...mukavalta kuullosti kesänne. Kylpäärirempasta huolimatta. Meillä mennyt kesä miehen sairauden kanssa....vähän käytiin ajelulla Itä-Suomessa. ..:)

    VastaaPoista
  2. Voi että, varmasti rankkaa! Kiva, että olette kuitenkin vähän päässeet arjesta irti :) Toivottavasti miehesi voi jo paremmin!

    VastaaPoista