torstai 17. syyskuuta 2015

Itte kasvatin

Jotain hyötyä sentäs tästä viileästä kesästä. Parvekeviljelmäni ei kuukahtanut kuivuuteen, vaikka en joka päivä päässytkään sitä kastelemaan. Parhainta satoa ovat tarjonneet kirsikkatomaatit sekä lehtikaali. Myös yrtit ovat viihtyneet tuossa Kekkilän Vihervitriinissä. 

Lehtikaaleista olen tehnyt jo monet sipsit ja satoa riittää vielä ainakin yhteen satsiin. Tomaatteja on puolestaan käytetty ruuanlaitossa ja leivän päällä. On muuten aika paljon makeampia nuo omat tomaatit kuin kaupan versiot!

Millaista satoa siellä ruudun toisella puolella on saatu puutarhoista?

3 kommenttia:

 1. Meillä syötiin omia manssikoita, herneitä ja tomatteja...tomatteja vielä muutama tulisi, mutta sää nähdä ehtiikö keltaistua...ovat siis keltaista laatua..:) Ensikesänä kyllä HALUUN tollasen kasvihuoneen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namskis! Mie haaveilen omasta mansikkamaasta :) iso suositus tuolle kasvihuoneelle! Sinne mahtuu aika paljon kaikkea, ellei kasvata ylipitkiä tomaatintaimia. Tuota kaappia saa myös kaksiovisena, ehkä sellainen mahtuisi teidän pihalle? Nyt syksyllä kannattaa pitää silmät auki josko noita saisi tarjouksesta huokeaan hintaan!

   Poista
 2. ...isompaahan ei meidän pienelle pihalle mahtuisikaan...tai sitten ei enää me mahduttaisi joukkoon...:)

  VastaaPoista