sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

And nothing has changed

No news, goods news - right? Ei mitään somepäivittämisen arvoista auringon alla. Ellei siksi lasketa sitä, että viemäriremontti on meidän asunnon osalta ohi ja se meni oikein sujuvasti (jes), kylpyhuoneremontti on edennyt jo kilpailutusasteelle ja alkaa todennäköisesti jo ensi kuussa (jesjes) ja ensi kuussa alkaa myös LOMA, joka on erittäin iloinen ja odotettu asia siitä huolimatta, että lomarahat on jo tuhlattu kaakeleihin ja uuteen pesukoneeseen (jesjesjes). Kevät on vaihtunut selkeästi jo kesäksi ja parvekekausi on startannut. Luonnosta saa taas maljakoihin kukkia, kuvaamiseen riittää valoa vielä illallakin ja blogilista on lopettanut toimintansa 1.6.2015, mutta näistähän te jo tiesittekin, koska noin joka toinen blogi on kyseisistä asioista vouhottanut.

marimekko merivuokko tyynynpäällinen martela kilta artek fiikus tamara aladinolohuone marimekko merivuokko tyynynpäällinen martela kilta artek

Mitä uutta kuuluu sinne?

4 kommenttia:

 1. Jes, kuulostaa hyvältä! Toivottavasti pääsette pian nauttimaan uudesta kylppäristä. :)

  VastaaPoista
 2. Olenkin miettinyt, mihin olet kadonnut..:)
  Nopeasti teillä se remppa menikin....ja kohta pääset kaakeleita valitsemaan....vai tuleeko kylppäriinne kaakelit. Nythän on mahdollisuus laittaa vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännehän mie olen kadonnut, arjen pyörteisiin. Kiva, jos olen ollut mietteissä :)

   Meidän osalta viemärisaneeraus oli kyllä tosi helppo! 2 työpäivää viemäreiden käyttökieltoa ja yhden päivän verran pöntön liimauksen kuivumisen odottelua. Oltiin tosin pari viikkoa evakossa koirien takia, käytävässä olleesta kompressorista kun lähti melkoinen meteli, josta koirat olisivat häiriintyneet.

   Kyllä sinne uudistuvaan kylppäriin kaakelia tulee :) Meidän kylppäri on vain kolmen neliön kopperoinen, joten laatta on varmin valinta seiniin ja lattiaan.

   Poista