perjantai 24. huhtikuuta 2015

Berber

Niinhän siinä käy aina. Et tarvitse mitään, menet vaan katsomaan. Ja siinähän se on, se mitä olet etsinyt kuukausitolkulla ja johon olet jo harkinnut käyttäväsi sievoisen summan rahaa, mutta nuukuuspäissäsi olet ostanut jo jonkun ihan kivan.

Niin, täytyy myöntää, ettei olkkarin matto ole TÄYSIN sitä, mitä ajattelin sen olevan. Se on kompromissi, joskin hyvä sellainen. Alunperin ajattelin hankkia olohuoneeseen jonkin Beni Ouarain -henkisen berbermaton, mutta sitten iski nuukuus. Pallottelin mm. tämän Elloksen maton ja tämän Kodin Ykkösen maton välillä, mutta kumpikaan ei tuntunut sopivalta eikä riittävän käytännölliseltä.

Nyt sitten, noin kuukausi olohuoneen maton löytymisen jälkeen, piipahdin Kontissa ja siellä odotti minua juuri oikeanlainen matto ja oikeaan hintaan (18€). Olohuoneen maton paikka kun on nyt täytetty, niin tämä pääsi makuuhuoneen lattialle. Meneehän tuo tuossakin, vai mitä?


berber matto beni ouarain moroccan makuuhuone happy lights

berber ryijymatto beni ouarain moroccan

8 kommenttia:

 1. Minua harmitta olohuoneen uusi villamatto...ostettiin, kun tänne muutettiin. Oli tietysti tarjouksessa ja onhan se kaunis, mutta kun on sellainen " hapsumatto", painaa ihan älyttömästi ja tietysti kerää pölyä...eli en yksin sitä saa ulos ja pakko se on kerran viikossa tuuletta...vai onko minulla joku neuroosi..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin tuskasi! Kaupassa asiat vaikuttavat hyviltä ja toimivilta, mutta sitten kotona käytäntö osoittaa tuotteiden heikkoudet. Meilläkin mattojen tulee olla helposti siivottavia, kun nuo nelijalkaiset toverit ovat kovasti sotkevaa sorttia.

   Poista
 2. Aika löytö ja vielä tuohon hintaan. Nythän voit vaihtaa mattoa kun kyllästyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) täällä Kontissa hinnat ovat yleensä melko maltillisia. Itsepalvelukirppiksillä hinnat ovat puolestaan lähteneet lapasesta. Euroshopperin suolakurkkupurkista saa maksaa siellä 2,5 euroa, kun saman lasipurkin saa ruokakaupasta sisällön kanssa samaan hintaan...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :) ainakin siihen asti kunnes rymsteerausinto nostaa päätään ;)

   Poista
 4. Tuttu tunne tuo ihan kiva ;). Mutta toisaalta sen ansiosta löysit tuon hienon maton. Vaihtelet sitten vaikka huoneesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Ei meillä noita mattoja kuitenkaan liiaksi asti ole, niin ihan perusteltu ostos ;)

   Poista