tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tuoli 66

Joskus käytäntö osoittaa asiat epätoimiviksi. Valitettavasti näin kävi keittiössä olleiden Kilta-tuolien kanssa. Metallijalkojen ja pehmeän parketin yhdistelmä hirvitti, jalat olivat aina solmussa maton reunan kanssa ja tuoleihin istuutuminen vaati aina hieman akrobatiaa edellä mainittujen syiden takia. Bongasin (taas) Torista kolme kappaletta Artekin tuoli kuuskutosia. Nyt on toimivuus kohdillaan! Kilta-tuoleja mahtui hädin tuskin kaksi tuohon pöydän ympärille, mutta noita uusia tuoleja mahtuu reilusti kolme. Tuoleja on kevyt siirrellä, joten maton reunan yli hyppääminen onnistuu helpommin. Ainoa miinuspuoli on tuolien kunto. Kuvasta ei käy ilmi, että yhdessä tuolissa on maalia ja kaikista alkaa olla lakkapinta loppuunkulunut. Jahka kylpyhuoneremontti saadaan käyntiin ja kulut selville, niin tuolit pääsevät maalarin hellään käsittelyyn. Ja mikäli lopputulos on läheskään yhtä hyvä kuin eteisen kaapin kanssa, tuoleista tulee kuin uudet.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin miustakin! Harmittaa, jos ja kun ne joutuu maalaamaan valkoiseksi :/

   Poista
 2. Vau, ihanat! Meinasinkin kysyä, et minkä väriseksi ne olisi tarkoitus maalata, mutta huomasin kommenteista, että valkoiseksi. Valkoiseen väriin harvemmin kyllästyy, että sikäli se on ihan toimiva. Voishan yksi tai kaksi harkita maalattavan vaikka mustaksi, niin ne toisi vähän särmää ja ryhtiä sisustukseen.. Ilmeisesti uusi lakkapinta ei ole mahdollinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kysyä sitä kunnostajalta, kun sen aika tulee. Uusi lakkapinta olisi kyllä ykkösvaihtoehto! Valkoinen väri olisi perusvarma, mutta tosiaan ehkä hieman tylsähkö. Täytyy punnita myös muita vaihtoehtoja, onneksi tässä on vielä aikaa harkita :)

   Poista