torstai 1. tammikuuta 2015

Uudenvuodenlupaus

En usko mihinkään elämää suurempiin uudenvuodenlupauksiin, ja tuskin uskoo näiden lupausten lupaajatkaan. Suunnan muutokset elämässä, kuntoprojektit, tupakoinnin lopettaminen ja terveellisemmät elämäntavat ovat kiinni ihmisestä itsestään eikä niinkään uuden sivun kääntymisestä kalenterissa. Toki vuoden alku tarjoaa puhtaan pöydän projektien eteenpäin viemiselle, mutta sen uuden harrastuksen voi ihan hyvin aloittaa myös kesäkuussa, mikäli siltä tuntuu. Oma uudenvuodenlupaukseni, tai oikeastaan tavoitteeni on mennä enemmän metsään. Pieni vaiva, iso ilo. Sieltä palatessa vähintään puolet huolista on jäänyt matkan varrelle, keuhkot ovat täynnä raitista ilmaa ja hengitys kulkee keveämmin. Kaupungin pölyisillä kaduilla ei ole samanlaista vaikutusta. Teitkö sinä lupauksia ja jos teit, millaisia?

2 kommenttia:

  1. Tavoitteesi kuulostaa oikein hyvälle. Vaikka itse asunkin keskellä metsää, pitäisi useammin ulkoilla pihapiirin ulkopuolella. Tänä vuonna ei tullut tehtyä lupauksia. Mukavaa tätä vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin löytyy metsä tien toiselta puolelta mutta valitettavan harvoin sinne tulee lähdettyä. Mukavaa tätä vuotta myös siulle :)

      Poista