lauantai 1. marraskuuta 2014

Yksi vuosiTasan vuosi sitten jännitti. Oli perjantai ja lähdin töistä reilusti etuajassa. Olin laittamassa nimeni useamman vuoden kestävään ja rahallisesti merkittävään sopimukseen. Paljon kysymyksiä risteili päässä, lähinnä omaan suoriutumiseen liittyen. Olin tekemässä jotain, jota en koskaan ennen ollut tehnyt.

Jännitys hälveni, kun astuimme sisään Huoneistokeskuksen neuvotteluhuoneeseen. Siitä piti huolen asunnon myyjät, kaksi yli kuusikymppistä, elämää nähnyttä rouvaa. "No nyt meni oikeaan osoitteeseen", oli sisarten ensimmäiset sanat, kun näimme heidät. Siitä alkoi heidän elämäntarinoidensa kuuleminen, kauppakirjan allekirjoittaminen jäi täysin sivurooliin. Pankissakin rouvat keskittyivät kritisoimaan sitä, ettei meille tarjoiltu kahvia eivätkä he välittäneet ollenkaan siitä, että muutamalla klikkauksella heidän tilillään oli sievoinen summa rahaa.

Kahdeksan kappaletta avaimia taskussa lähdimme pankista (ehkä hieman epäloogisesti) kenkäkauppaan :D Tililläni oli vielä sen verran rahaa jäljellä, että kotiutin kaupasta ruskeat mokkanilkkurit. Tämän pienen hairahduksen jälkeen lähdimme asunnolle jätesäkkien ja muiden remonttitarvikkeiden kanssa. Siitä se sitten alkoi, kolme kuukautta kestänyt urakka. Ja nyt tästäkin urakan aloituksesta on kulunut vuosi. 365 päivää olen katsellut oman (pankin) asuntoni ikkunoista ulos. Alla muutamia vuoden aikana ikuistamiani maisemia.Mitä sinä teit vuosi sitten?

2 kommenttia:

  1. Vuosi sitten aloin miettimään opiskelua, ja nyt minua odottaakin monta koulutehtävää sähköpostissa jonossa... Mitähän vuoden päästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveista voi siis tulla totta :) se on kyllä ihan hyvä, ettei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan. Toivottavasti haaveiden toteutuminen jatkuu ensi vuonnakin!

      Poista