torstai 20. marraskuuta 2014

Värihaaste: sininen uni

Kuten jo arvata saattoi, kolmantena värinä värihaasteessa on sininen. Kuten vihreää ja ruskeaa, myös sinistä maalia on sudittu meidän seiniin. Ja paitsi sinistä maalia, makkarista löytyy myös sinistä tapettia, mutta tämän toki jo tiesittekin.
Sinistä on pesiytynyt myös astiakaapin puolelle. Mammalta perityt sinivalkoiset Arabiat asustavat siellä sulassa sovussa uuden ajan Taika-lautasten ja muiden lajitovereidensa kanssa. Tykkään itseasiassa todella paljon sinivalkoisista, vanhoista posliiniastioista. Ne ovat mielestäni jotenkin tyylikkäitä ja tuovat kattaukseen arvokkuutta, etenkin kun ne yhdistää valkoisiin lautasiin. Tämä mielikuva johtuu ehkä siitä, että yhdistän vanhat posliiniastiat mielessäni suureen pitsihuvilaan, jossa on ainainen kesä ja puhutaan vain suomenruotsia? Ne mielikuvat, ne mielikuvat...
Ja kun sinisestä on puhe, ei tietenkään sovi unohtaa kesällä pihakirppikseltä löytynyttä nojatuolia. Näyttääpä kuvaan eksyneen myös sinisiä Kivi-tuikkuja (missä värissä meillä EI olisi näitä?), sinikuviollinen tyyny sekä sininen maljakko.


Mutta löytyykö Casa-Äxästä värejä? Viisi pitäisi löytyä ja viidelle täytyy haaste laittaa eteenpäin. Onnistuuko?

2 kommenttia:

 1. Minulla on mennyt nämä ihan ohi syyskiireissä
  Aivan ihanat nämä sinisen ja mintunväriset kuvat. Wou!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Kiva kuulla että joku pitää kuvistani :)

   Poista