keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Värihaaste: mix your milk with my cocoa puff

Jatketaan värihaastetta toisella ilmiselvällä värivalinnalla, nimittäin ruskealla. Kaakaonruskeaan väriin törmää meillä heti ovesta sisään astuessa, sillä eteinen on maalattu kauttaaltaan ruskeaksi. Eteinen onkin meillä ainut värillinen huone, jossa kaikki neljä seinää on maalattu samalla värillä. Eteisessä käytetty ruskean sävy on mielestäni kaunis, pehmeä ja kotoisa, propsit siis sävyvalinnan tehneelle kanssa-asukilleni.Mutta ettepä ehkä tieneet sitä, että eteinen ei ole meidän ainoa ruskea huone! Ruskeaa löytyy katosta lattiaan myös kylppäristä, joka odottaa remonttivuoroaan. Ehkä näiden kuvien myötä selkenee muillekin se, miksi odotan ensi vuonna koittavaa viemäriremonttia aikas kovasti? Voin kertoa, että uudistuneessa kylpyhuoneessa ei tule olemaan kukkaboordeja...Pienemmissä määrin meiltä löytyy ruskeaa kirpparilta löytyneistä Artekin satulavyötuoleista (kts. esimerkiksi edellinen väri) ja tietysti näistä kavereista:


Löytyykö Ruusukummun Irmastiinan kotoa värejä? Niitä pitäisi löytyä viitenä päivänä, yhteensä viisi kappaletta ja halutessasi voit haastaa viisi ihmistä mukaan.

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos haasteesta! OLen tämän jo saanut KIrsiltä blogista Tää ois tän koti....vastaamatta vielä, kun olen niiiiiiin huono haasteisiin vastaamaan. Yritän nyt tähän, mutta älä pahastu jos jää vastaamatta...:)

    VastaaPoista