sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sininen ja keltainen ne yhteen soppii

Kaikki alkoi siitä, kun pelargoniat muutti parvekkeelta sisätiloihin. Tätä ennen makuuhuone tuntui valjulta eikä ollenkaan kotoisalta. Huone oli selkeästi piristystä vailla ja pelargoniat sen todistivat. Takaraivossa painoi myös syyllisyyden tunne siitä, ettei remontin alkuvaiheessa hankittu vanha seinävalaisin ollut päässyt käyttöön. Tiesin kuitenkin, etten haluaisi seiniin porattavan enää yhtää enempää reikiä, joten jotain muuta olisi keksittävä.

Kesken työpäivän se sitten juolahti mieleeni: valaisin pääsisi seinälle, mutta puulevyn kanssa. Ja silloin kun kesken työpäivän alkaa sisustussyyhyttää, ei siinä oikein muu auta kuin poiketa pikimmiten rautakauppaan maalia hakemaan. Väriäkään ei tarvinnut kauaa pohtia, se suorastaan hyppäsi silmilleni värilastuseinältä. Tiesin, että meiltä löytyy kotoa valitulle värille väripareja, joten päätös oli sillä sinetöity. Alla näkyy lopputulos.


Kotoisampi, totesi mieskin lopputuloksen nähdessään. "...ja vähän kuin IKEA."

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lamppu...onneksi pääsi esille..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä :) kiva kun olet palannut Irmastiina!

   Poista
 2. Onpa teillä herkullisen näköistä :) Ja hauska idea tuo taustalevy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Olen itsekin aika otettu tuosta keksinnöstäni :D Säästyimme ainakin turhilta rei'iltä ja tuo levy pysyy tukevasti pystyssä tuolla lipaston takana. Pysyttelehän linjoilla, siulle on tulossa tällä viikolla haastetta ;)

   Poista