torstai 6. marraskuuta 2014

Huutokauppa

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa huutokaupassa pari viikkoa sitten lauantaina. Meklaamassa oli itse huutokauppakeisari Hirvaskankaalta. Suurin osa tavaroista ei säväyttänyt ollenkaan ja pitkään luulin, että poistuisin paikalta tyhjin käsin, mutta kyllähän sieltä yksi kiinnostava tavara löytyi. Yleisön joukossa oli toinenkin huutaja, mutta onnekseni tein voittavan huudon ja sain tuon söpön lampun omakseni.

Rehellisyyden nimissä, tilanne vei hieman mukanaan ja keskityin vain voittamaan huudon. Kirppiksellä en olisi maksanut lampusta yhtä paljoa kuin nyt tulin siitä maksaneeksi mutta 20 euroa on kuitenkin vielä melko kohtuullinen hinta tuosta valaisimesta, etenkin kun siinä on sähköt kunnossa. Hiemanhan tuo taikasientä kaipaa ja ehkäpä jotain järeämpiä aineita tuon maalitahran poistamiseksi, mutta sievyytensä ansiosta lamppu saa kalliin hintansa ja pikkuvirheensä anteeksi.

Onko siellä muita huutokauppalöytöjä tehneitä?

16 kommenttia:

 1. Kannatti huutaa! Huutokaupoilla pakkaa olemaan sellainen vaikutus, että innostuu kisailemaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lompakon hyvinvoinnin takia niistä kannattanee siis pysyä kaukana :D

   Poista
 2. Onpa kiva lamppu! Mä oon kerran käynyt huutokaupassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Paikalla oli ihan kauheasti väkeä ja päästiin saliin sisälle vasta reilun tunnin päästä huuteluiden alettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollakin oli porukkaa yllinkyllin ja jouduttiin istumaan melko kaukana tavaroiden esittelyalueesta. Sen takia tuo maalitahra jäi minulta huomaamatta :/

   Poista
 3. Onpas kiva. Sopisi viime viikolla kirpputorilta löytämäni kirjoituskoneen kanssa passelisti yhteen värinsä puolesta :D Huutokauppa on jäänyt kokematta. Ainakin toistaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä sopisi! Aika hauskan kirjoituskoneen olet löytänyt :)

   Poista
 4. Ihana lamppu!! Kyllä huutokaupoissa on sitä jotain. Siellä ihan innostuu. Ja kilpailutilanteet ovat kutkuttavia =) Toisinaan iskee piheys ja toisinaan TOI ON PAKKO SAADA, MAKSOI MITÄ MAKSOI fiilis =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että se piheysmoodi on tästä lähin päällä :D

   Poista
 5. Ihanan näköinen ja värinen lamppu. Kelpaisi itsellekin :) Huutokaupoissa tulee harvoin käytyä, mutta silloin kun sinne eksyy, menee myös rahaa. Itseasiassa, jos isä lähtee tänään mukaan, niin tiedossa on huutokauppa-reissu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) hauskaa ja toivottavasti antoisaa reissua siulle ;)

   Poista
 6. Sinulla on niin ihania värejä täällä blogissa, että haluan sinut mukaan värihaasteeseen. Viisi päivää ja viisi väriä. Lähdetkö mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan ainakin yrittää lähteä! ;)

   Poista
 7. Ihana on, kelpaisi meillekkin tämmöinen aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jostain löytyisi teillekin moinen :)

   Poista
 8. Onpas kaunis lamppu. Minä en ole vielä koskaan uskaltautunut huutokauppaan. Pelkään lompakkoni puolesta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Voi olla, että minäkin pysyttelen niistä hetken poissa ;)

   Poista