perjantai 3. lokakuuta 2014

Viinakaapilla

Kurkataan näin perjantain kunniaksi meidän viinakaappiin, joka on tätänykyä 24/7 auki, koska kaapin avain meni rikki viime viikolla. Viinakaappi on tehty seinään upotettuun kylmäkaappiin. Koska kaapista on venttiili ulos, tarkoittaa se paitsi sitä, että kaappi pysyy viileänä, mutta myös sitä, että ulkoa tuleva pöly pääsee sisälle kaappiin. Tämän takia tästä ei tullut fiiniä vitriiniä tai käytännöllistä ruokakomeroa. Pullojen päällä kevyt pölykerros ei haittaa ja sisältö pysyy tiiviin korkin alla suojassa. Sisältä kaappi maalattiin mustaksi ja ruskeaksi öljytyt hyllyt ovat liimapuulevystä oikeaan mittaan sahatut. Mies on höpissyt jotain myös valoista tuonne kaappiin, saas nähdä ilmestyykö sellaiset joskus.

Kuvissa on myös kesäloman aikana enemmistön lehdistään tiputtanut ja 30 cm oksaa kasvattanut appelsiinipuu, tauluhyllyn korvannut aakkostaulu sekä Kilta-tuolit vielä vanhassa asussaan. Vuoden odotuksen jälkeen tuolit viimeinkin pääsevät verhoiltavaksi, eikä hetkeäkään liian aikaisin. Toisesta tuolista paistaa jo vanut eikä tuo toinenkaan hääppöisessä kunnossa ole. Väri on tosin vielä päättämättä, mutta eiköhän sekin tässä piakoin selviä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hauskaa viikonloppua!


11 kommenttia:

 1. Kaunis koti teillä :) kaappihan sopii mainiosti tuohon tarkoitukseen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) kaappi on kyllä mainio tuossa käytössä. Täytyy saada vielä avain kuntoon, niin sitä voi käyttää normaalisti.

   Poista
 2. Kivan näköistä! Kätevää että juomat pysyvät talvella viileinäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka :) tuo kaappi pysyi olosuhteisiin nähden suht viileänä myös tänä kesänä, mikä oli aika yllättävää! Ei se toki jääkaappia korvaa, mutta on tyhjää parempi.

   Poista
 3. Mahtava integroitu kaappi!!:) tästä tulikin mieleen, että taidan avata oluen perjantain kunniaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, saiko miun alkoholikuvat siut juomaan?! Kohta varmasti joku sensuurilautakunnan tyyppi pyytää miuta poistamaan nää kuvat, koska ne saattaa olla alkoholin piilomainontaa :D ei vaan, jokainen on perjantaibissensä ansainnut!

   Poista
  2. Mutta tyylikästä piilomainontaa;) ja nimenomaan, bisse oli ansaittu!!!:)

   Poista
 4. Hauska ja käytännöllinen kaappi. Mitäs sille avaimelle kävi? Joku yritti kiireessä murtautua kaappiin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suurinpiirtein näin :D kaapissa on ilmeisesti pieni alipaine ja erittäin jämyt tiivisteet, joten se on hankalaa avata eikä siinä ei ole muuta vedintä kuin tuo avain. Eräs kaveri yritti saada tonikin sekaan giniä ja siinä tohinassa avain murtui ja viime viikolla se sanoi sopimuksensa lopullisesti irti :D

   Poista
 5. Se on kyllä hauska (kaikilla tavoin, hehe :D). Miulla oli tuollainen kaappi myös miun ekassa vuokrakodissa. Täytyykin kaivella konetta, josko löytäisin siitä kuvia.

  VastaaPoista