torstai 2. lokakuuta 2014

Pakkasta paossa

Jouduin nostamaan pelargoniat sisälle yöpakkasia pakoon. Ajattelin yrittää niiden talvehdittamista kellarissa, niin ensi keväänä ei tarvitsisi miettiä parvekekukkien hankintaa - ainakaan niin paljoa. Paikka kukille löytyi makuuhuoneen ikkunalaudalta ja aamulla herätessäni huomasin, että valo osuu niihin kauniisti. Ei siinä muu auttanut kuin ottaa kamera käteen ja räpsiä pari kuvaa muistoksi, mikäli nuo eivät ensi kevääseen asti säilyisikään hengissä.


Nuo reippaan punaiset kukat toivat mieleeni, että makuuhuone tarvitsee jonkin piristysvärin. Siitä se ajatus sitten lähtikin ja maalipensseli on tänä iltana heilunut. Lopputuloksesta lisää tuonnempana...

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Viikonlopun aikana pitäis tulla valmista :p

   Poista
 2. Ihanan näköistä, pelargoniat on kyllä aivan ihania (mummo)kukkia. Mulla oli muutama viime talvena kellarissa talvehtimassa, nyt en osaa päättää, että kokeilisinko yläkerran sivukasta vai onko se kuitenkin liian kylmä.... Makuuhuoneen piristysväriä odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Miekin tykkään. Eniten tykkään niiden tuoksusta, mikä on ehkä hieman outoa :D googlailin pelargonien talvehtimisesta vähäsen ja ymmärsin, että ne pärjää melko viileässäkin. Kun on vähän valoa ja pikkiriikkisen vettä niin niiden pitäisi selvitä.

  VastaaPoista