sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kun koulutehtävät huonekaluvalssiksi muuttui

Kun pitäisi tehdä koulutehtäviä, juolahtaa mieleen vaihtaa järjestystä olohuoneessa, eikä siinä auta pyristellä vastaan. Täytyy tehdä niin kuin parhaalta tuntuu. Tästä lähdettiin liikkeelle...


...ja sitten kääntyi sohva ja vaihtui nojatuoli...

Ei hyvä. Sininen tuoli hukkuu seiniin makuuhuoneessa ja Unikko-tuoli on aivan liian suuri olohuoneeseen. Oikeasti se on liian suuri myös makuuhuoneeseen, mutta tässä mennään pienimmän haitan taktiikalla. Tuolit paikoilleen siis mars. Sitten näyttikin tältä...Parempi. Olohuone tuntuu paljon avarammalta, mutta ongelmakohtiakin on. Sohvapöydät tuntuvat jotenkin vääriltä, suorakaiteen muotoinen, kulmistaan pyöristetty teak-pöytä istuisi tuohon paremmin. Häiritsee, etteivät sohvapöydät ole keskellä sohvaa (symmetriapakkomielle...). Valaisin ei ole enää sohvapöytien päällä, joten siihen kolauttaa kupolinsa melko usein. Mutta koska uusi järjestys on vaivalla rymsteerattu, koitetaan sitä nyt pari päivää. Laitetaanpa siis matto ja tyynyt paikoilleen...

Noin. Viikon testauksen jälkeen voin todeta, että parasta uudessa järjestyksessä on uudet telkunkatsomisasennot. Toinen voi linnoittautua sohvalle tyynykasan ja viltin kanssa (yleensä en minä) ja toinen saa omakseen nojatuolin. Ja koska aikuisena saa tehdä mitä haluaa, nojatuolissa istuva voi nostaa koipensa sohvapöydälle. Seuraavan koulutehtävän aikana järjestys varmaankin taas muuttuu, mutta siihen asti mennään näillä. Ehkä.

6 kommenttia:

 1. Lopputulos näyttää tosi kivalta! Tekisi mieli itsekin vaihtaa olohuoneessa järjestystä, mutta tuntuu siltä että huonekalut ei mahdu sinne kuin yhdellä tapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) katsotaan, kauanko tämä järjestys kestää. Suosittelen koittamaan huonekaluvalssia, jos siltä tuntuu. Jos ei muuten, niin tuleepahan siivottua villakoirat sohvan alta ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) ihan toimivalta tämä myös tuntuu, ellei lasketa tuota pään kolauttamista lamppuun.

   Poista
 3. Hauskat pöydät, nuo minäkin kelpuuttaisin olohuoneeseen vaikka olen vannonut ettei meille olkkariin pöytiä tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hauskat :) noita saattaa löytyä edelleen Kodin1:stä, mikäli halajat samanlaisia pöytiä.

   Poista