keskiviikko 10. syyskuuta 2014

ÄRRRRSYTTÄÄÄÄÄÄ

Jos tuota kasvia vähän siirtäisi. Joo, paljon parempi tuossa. Mutta mihis nyt nää kynttilät? No jos tonne, mut sit täytyy siirtää tota valaisinta. Mihis sen sit laittais? Ja niin on rymsteeraus käynnissä. Tavaraa on liikaa tai ainakin ne on vääränlaisia. Muilla on niin paljon hienommin laitetut kodit ja paremmat tavarat. Äääääää. Kiukuttaa, kello juoksee, pitäisi olla jo nukkumassa. Käyhän muillekin näin?

Onneksi meillä on huonekalujen paikat aika lukittuja, joten tavaravalssi tapahtuu vain pikkutavaroilla. Alla tämän viikon kiukunpuuskan tuotoksia. Ei mitään ihmeellistä, tavaraa lähti jonkin verran kaappiin tai varastoon ja osa tavaroista löysi uusille paikoille. Helpotti, ainakin hetkeksi.Samanlainen kiukutus on kyllä tämän blogin kanssa, tai lähinnä kuvien. Räps, räps, ei tuu mitään, muilla on niiiiin paljon kauniimmat kuvat ja upeat sommitelmat. Mikä tähän avuksi?

PS. Kukkakimppu on kerätty viikonloppuna! 

6 kommenttia:

 1. Pöh...kuvissasi EI ole mitään vikaa!!!
  JA tuo sininen nojatuoli on vaan niin ♥...:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Irmastiina ja kiva, kun käyt täällä lueskelemassa juttujani :) Sitä tulee helposti vertailtua itseään muihin. Tuntuu, että suosituissa blogeissa on erittäin ammattimaisesti otetut kuvat ja niiden rinnalla omat hätäpäissään otetut räpsyt eivät näytä miltään. Enkä ole mikään kärsivällisin ihminen, joten en jaksa odottaa kuvieni laadun kehittymistä (sitä kuulemma tapahtuu, kun tarpeeksi kuvailee) :D tuoli on edelleen <3

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä edellisen kanssa. Älä stressaa liikaa. :)

  Blogissani olisi sulle haaste: http://pilviraitti.blogspot.fi/2014/09/rakkaita-esineita.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisinkin olla stressaamatta! :D elämä olisi aika paljon helpompaa. Ja kiitos haasteesta, aion tarttua siihen mahdollisimman pian! :)

   Poista
 4. Musta tuntuu justiin samalle, muiden blogit ovat paljon hienompia, kuvat on hienompia, tavarat on hienompia ja ja ja... Ehkä meilläkin joskus kun remontti on valmis, tai sitten ei! Sittenkin muilla saattaa olla kaikki hienompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kun näkee päivän aikana paljon kuvia kodeista/tavaroista/naisista/miehistä ja ne kuvat muistuttavat toisiaan, sitä alkaa kuvitella, että se kuvissa nähty on ainut oikea malli. Oikeasti maailmaan mahtuu erilaisuutta, joten jokainen voi vetää rauhassa omalla tyylillään, tykkäsi muut tai ei, pääasia on että itse viihtyy. Ja jos tuntuu, että parantamisen varaa on, niin sitten vaan rimaa korkeammalle. Eikös juu? :)

   Poista