perjantai 20. kesäkuuta 2014

Puhutaan säästä

Long time, no see. Hyvä siis aloittaa keskustelu puhumalla säästä, etenkin näin keskikesän kynnyksellä. Ei tässä voi muuta todeta, kuin että on se kelejä pidellyt. Kolmenkymmenen asteen helteistä räntäsateeseen ja takaisin. Välillä vähän ukkosta, sadetta ja myrskyä. Allekirjoittaneen nahka kerkesi tottua jo siihen malliin pilvettömältä taivaalta säkenöivään aurinkoon, että kun räntäkuuroista ensimmäinen vihmoi vasten lärviä niin sepä suuttui ja pukkasi pienimuotoista allergista reaktiota. Great. Tästä kuitenkin selvittiin ja kun räntäkuuro osa kaksi hiveli hipiää tällä viikolla, pysyi punotus ja turvotus poissa. Nahka on siis paksuuntunut eikä enää pienistä hetkahda.


Jos on sää ollut vaihtelevaa, niin on kyllä tämä blogi-innostuskin. Suurin syy radiohiljaisuuteen johtuu yksinkertaisesta kysymyksestä MIKSI. Miksi kirjoitan tänne ja miksi joku näitä juttujani lukisi? Miksi ketään kiinnostaisi juuri tämä blogi eikä ne miljoonat muut, joissa on niin hienot kuvatkin? Miksi kamera ei tottele? Miksi vaivautua? Miksi pidän tästä vai pidänkö edes?

Ehkäpä siksi, että muistaisin. Sen takia tänne alunperinkin aloin kirjoittamaan. Oma kuvapankki näistä neljästä kiviseinästä ja asioista myös niiden ulkopuolella, jotta en unohtaisi, miten on ollut ja ymmärtäisin, miten voisi olla paremmin. Vaikka itseäni varten tätä teenkin, on silti ihan kiva, että täällä käy välillä joku ulkopuolinenkin näitä juttuja lukemassa ja vielä kivempi jos pitää näkemästään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti