maanantai 30. joulukuuta 2013

Keittiö


Siinä se on, ennen, välissä ja tällä hetkellä. Piirrustukset syntyi yhteistuumin excelissä, keittiöfirman valinta perustui tarjouksiin ja siihen, ettei valittu firma esittänyt vastalauseita meidän keittiöluonnokseen. He ymmärsivät mitä haimme, ja olivat sen valmiita toteuttamaan. Valinta ei olisi voinut paremmin nappiin mennä, olemme olleet todella, todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaikki on sujunut aikataulussa, meitä on infottu jokaikisestä muutoksesta ja meitä on pidetty kokoajan ajantasalla.

Asennustyökin oli ensiluokkaista, vaikka seinät olivat haasteelliset. Kuulemma seinän pinnassa on viiden sentin kerros tasoitetta ja tiili vasta sen alla. Asentaja oli joutunut ruuvaamaan kaapit melko järeillä propuilla seinään, seuraava vaihtoehto olisi kuulemma ollut ankkuroida kaapit kiinni. Ja näin naisena arvostan sitä, että asentaja jätti jälkeensä putipuhtaan, pölyttömän keittiön.

Nyt odotellaan välitilan laseja, sitten asennetaan ledit, sitten kutsutaan putkari hommiin, jonka jälkeen keittiön voikin korkata käyttöön. Jee!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, niin miustakin! :) en malta oottaa, että sen voi ottaa ihan kunnolla käyttöön.

      Poista