keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Cocoa

Eteinen välivaiheessa ja lähes lopullisessa asussaan:

Ei löydy hienoja asetelmia ja kuvakulmia näistä kuvista, mutta ehkä tuosta eteiseen valitusta maalisävystä pääsee jonkinsortin ymmärrykseen? Tuli vähän yllätyksenä itsellekin tuo sävy, en varsinaisesti ole ruskean suurin ystävä. Väritoive tuli siis armaaltani, jonka lempiväreihin kyseinen väri kuuluu. Yhteistuumin etsittiin eteiseen kaakaojauheen väristä maalia ja sellaisen löysimmekin! Tuli kyllä kiva, vaikka itse sanonkin. Vähän sellainen vanhahtava ruskea, joka olisi voinut olla tuossa seinällä aina. Ja aina, kun meille tulee sisään, alkaa tehdä mieli kaakaota. Onpahan mieleenpainuva sisääntulo ;)

Ja jottei tunnelma menisi liian tunkkaiseksi, ajattelin freesata tilaa valkoisilla kalusteilla. Ainakin Ikean Malm-lipasto muuttaa eteiseen. Tällä hetkellä kattovalaisimeksi on ykkösvaihtoehtona tämä kirppislöytö ja seinävalaisimeksi havittelen yhtä vanhaa kaunokaista huuto.netistä. Naulakko ja matto on edelleen harkinnassa, any ideas? Maton pitäisi olla tarpeeksi ohut, jotta vaatehuoneen ovi mahtuu aukeamaan ja naulakolle ei ole tällä hetkellä muita kriteerejä kuin että siinä tulisi olla pelkkiä koukkuja.

Seuraava huone, joka valmistuu, on olohuone. Ja sielläkin on väriä, tummaa väriä! Tosin yhden seinän verran, mutta on kuitenkin. Rakkaani sanoin: "Siis tuleek meille värillinen koti? Luulin, et tulis valkonen". Joskus sitä saattaa yllättää itsensäkin - toivottavasti positiivisesti :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa oli tulla seuraajaksesi keskelle ramonttia...:))

    VastaaPoista
  2. Suuresti tervetuloa! :) nyt täällä tapahtuu isolla kädellä, toivottavasti ehdin laittamaan tänne blogiinkin kuvia kaikista muutoksista. Ensi viikolla on pakollinen tauko remontista (ei tosin muuttamisesta) joten ehkä ehdin tännekin kertoilemaan mitä on tapahtunut.

    VastaaPoista