sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

MuuttunutSelailin vanhoja blogipostauksia ja jouduin toteamaan, että meillä näytti keittiössä aika erilaiselta puoli vuotta sitten. Muutos on ehdottomasti parempaan ja selkeämpään suuntaan, hyvä niin! Tykkäsin kyllä meidän vanhasta, kiikkerästä ruokailuryhmästä, mutta romanttiseen tyyliin vivahtavan sohvan kanssa en päässyt koskaan oikein sinuiksi, vaikkakin siihen oli mukava kellahtaa pitkälleen ruokailun jälkeen. Uusi Aallon pöytä istuu kokonsa puolesta paljon paremmin tähän keittiöön. Ylimääräisen tavaran karsinta jatkuu taas kirpparilla. Kevättä on selkeästi ilmassa.

PS. Kuvissa näkyvistä tavaroista ainoastaan pallo"valot" (tätä nykyä sähköttömät, kiitos pienen termiitin), Jaffa-kortit, myslipurkki ja lampaantalja on täydellä hinnalla ostetuja tuotteita, loput on saatu lahjaksi, ostettu alesta tai hankittu käytettynä. Tällä tiellä toivottavasti pysytään.

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi, miten ihanan näköstä teillä. Sama homma tuon karsinnan ja kirpparin kanssa käynnissä meillä.

    VastaaPoista
  2. Tulipa hyvä mieli tästä kommentista, kiitos! :) taitaa olla ekaa kertaa sisustusrintamalla sellainen fiilis, että mikään ei ärsytä ja että olen tyytyväinen tehtyihin valintoihin. Kyllä se mieli varmasti syksyyn mennessä muuttuu ;)

    VastaaPoista