sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Joulua hyllyllä 


Laitoin esiin vähän jotain jouluista. VIHDOIN! Hirveästi tekisi mieli hankkia amarylliksiä ja hyasinttejä, roudata vintiltä loputkin joulukoristeet, ripustaa uudet Hemtexin joulutähdet ikkunaan, mikä tosin vaatii ensin ikkunoiden pesun jajaja...

Olen tehnyt periaatepäätöksen, etten osta uusia joulukoristeita (ja noita ikkunatähtiä ei lasketa ;)). Joulu on muutenkin sellaista kulutusjuhlaa, että oksat pois ja toisekseen meille ei mahdu enempää krääsää. Päinvastoin, haluaisin siitä vanhasta turhasta tilpehööristä ja himphampusta eroon. Lisäksi me ei olla joulua kotona, eikä meille tule kuusta, niin miellän koristeet hieman turhiksi. Tänä jouluna siis mennään askartelulla ja luonnon materiaaleilla. Tämähän ei onneksi tarkoita sitä, ettenkö voisi katsella joulukoristeita sillä silmällä. Esimerkiksi näitä Iittalan joulupalloja tai Pentikin lintuja, porontaljakin voisi olla kiva, kuten myös vanhat kristallikoristeet. Ei auta, must be strong!

2 kommenttia:

  1. Joulukoristeista tykkään minäkin, varsinkin kuusenkoristeista... muta olen maltanut mieleni jo monta vuotta enkä osta juurikaan mitään, joulunaika on niin lyhyt ! Lasisia kuusenkoristeita ainoastaan saan hankkia ( lasten pikkukuuseen, joten eivät tule mulle, öhöm ! ) ja ehkä uudet valot kuuseen.

    Lahjoista olen jo ihan stressissä, mihin nekin laitetaan ? Lapset saavat aina paljon paketteja, vaikka yritänkin kieltää esim. sisaruksiani ostamasta mutään. Huoh.

    VastaaPoista
  2. Lasiset koristeet on kyllä tosi nättejä! Voi olla, että tulee tiukka paikka eteen, jos törmään sellaisiin kirppareilla tai muissa kaupoissa. Miten se muuten onkin niin, että on paljon hyväksyttävämpää kantaa kirpparilta roinaa kotiin kuin jos sitä kantaisi "tavallisesta" kaupasta?

    Mie mietin myös sitä lahjatavaran määrää. Yksikin isompi kippo tai kuppi, niin johan mie järjestän keittiötä uudelleen... Voin vaan kuvitella sitä lapsille tulevan pakettivuoren kokoa. Tämäkin täti saattaa tosin syyllistyä veljenpoikien lahjomiseen... ;D

    VastaaPoista