perjantai 5. lokakuuta 2012

Hämärä laskeutuu

Seitsemältä alkaa olla jo pimeää tähän aikaan vuodesta. Tässä kuvia eräältä tunnelmalliselta iltalenkiltä tältä viikolta.


Olisi ihanaa viettää hämärtyviä iltoja tuollaisessa vanhassa puutalossa takkaa ja kynttilöitä poltellen. Villasukat jalassa voisi liukua vanhaa, narisevaa lautalattiaa pitkin. Talossa täytyisi ehdottomasti olla suurehko, ruutuikkunainen kuisti, jossa voisi juoda aamukahvit auringonpaisteessa ja jonka ikkunalaudoilla olisi pelargonioita. Puutarhan ei tarvitsisi olla suuri, mutta ehdoton vaatimus on, että se on vanha. Siellä voisi olla sireenien, pionien ja ruusujen lisäksi muutama vanha vaahtera, jotka syksyisin hehkuisi kaikissa ruskan väreissä. Tietysti pihalla täytyy olla myös penkki, johon voisi istahtaa katselemaan pihan kauneutta. (Unohdetaan tässä kohtaa vanhan talon remonttitarpeet, jäätyvät vesijohtoputket, kylmät lattiat, vetävät nurkat, haravointi, lämmityskustannukset ja muut sellaiset ikävät asiat.)

Onneksi haaveilu on ilmaista. Niin kauan kunnes haaveet toteutuu voi käydä kävelemässä näiden onnekkaiden talonomistajien kotien ohi ja huokailla syvään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti