maanantai 10. syyskuuta 2012

Huone olemiselle

Olohuoneemme on varsin kompaktin kokoinen, mutta onneksi koko huoneen levyiset ikkunat takaa sen, että valoa riittää ympäri vuoden.Tilan käyttöä hankaloittaa erkkerin kohdalta korotettu lattia sekä alkoviin rakennettuun makuuhuoneeseen vievät pariovet. Huoneeseen on saatu kuitenkin mahdutettua kaikki oleellinen eli tv, riittävästi istumatilaa itselle ja vieraille sekä pieni tietokonenurkkaus.
 Glow ja Kivi.
Muuramen Moduleista kasatun tv-tason päällä on television lisäksi fiiliksen mukaan vaihtuva asetelma tavaraa. Tällä hetkellä seinään nojaa Ikean iso aakkostaulu ja Iittalan tuikut ovat tasolla tuomassa tunnelmaa. Sisustus- ja muotilehtien kokoelmaa säilytetään kirkkaissa Palaset-lehtitelineissä, joista on helppo napata haluamansa numero selailtavaksi. Viherkasvi kontaktimuovilla koristellussa ruukussa tuo hieman väriä lähes mustavalkoiseen kokoelmaan.
Muuto look-a-like Clas Ohlsonilta. En tiennyt, olisiko Muuton E27 -valaisin ihan tyyliseni, joten päädyin harjoittelemaan yhteisoloa halvemmalla kopiolla. Hyvin ollaan toimeen tultu, joskin 40-wattinen lamppu ei valaise tilaa riittävästi. Tehokkaampi lamppu on etsinnässä.

Titityy!

Qualyn Sparrow-naulakko on peittämässä edellisen asukkaan tekemää isoa ruuvinreikää seinässä. Iltojen hämärtyessä se saattaa saada tärkeän tehtävän koristevalojen kantajana.
Kolmen istuttava sohva löytyi Kodin ykkösestä muutettaessa tähän asuntoon. Olohuoneen pieni lattiapinta-ala antoi rajoitteet sohvan muodolle ja koolle. Beige väri ei ole helpoin koiraperheessä, mutta sohva on onneksi välttynyt (toistaiseksi) suuremmilta tahroilta. Iltaisin sohvalla käydään kisailuja, kumpi ehtii ottamaan mukavamman löhöasennon. Toistaiseksi kaikki perheen kaksi- ja nelijalkaiset asukit ovat mahtuneet siihen katsomaan telkkaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti